Česko zpívá koledy s Deníkem

21.11.2017 07:32

Vážení členové České unie sportu, milí sportovci!

 

Rádi bychom Vám nabídli účast v unikátním projektu Česko zpívá koledy, který již posedmé organizuje Deník, který je mediálním partnerem ČUS. Pět koled zpívaných v jeden čas spojuje již tradičně nejen celou Českou republiku, ale i naše krajany v zahraničí a je příjemnou příležitostí zapomenout v předvánočním shonu na každodenní starosti, spojit své hlasy v pocitu sounáležitosti, klidu a pohody. 

 

Letos zpíváme 13. 12. 2017 v 18 hodin.

 

Po celé ČR zpívají s námi náměstí, hospody, školy, domovy pro seniory nebo také nemocnice. Zazpíváme si známé koledy Nesem vám noviny, Narodil se Kristus Pán, Půjdem spolu do Betléma a další dvě, o nichž rozhodnou svým hlasováním čtenáři Deníku a webu www.denik.cz.

 

Přidáte se k nám?

Jestliže se rozhodnete ve svém městě či obci připojit se s přáteli k naší akci Česko zpívá koledy, stačí vyplnit přihlašovací formulář na www.ceskozpivakoledy.cz nebo nám napsat na adresu ceskozpivakoledy@denik.cz. My vám na mapě rozsvítíme u vašeho města či obce hvězdu. Pozvánku ve formě pohlednice a plakát akce najdete ke stažení na stránkách ceskozpivakoledy.cz.

 

Těšíme se i na vaše příspěvky, které rádi zveřejníme. Přejeme příjemný adventní čas.

 

Více informací na: www.ceskozpivakoledy.cz.

 

 

2180YjU.jpg