Festival SPORTfilm

28.07.2017 10:47

Česká unie sportu a Český olympijský výbor jsou partnery projektu Sportflm. Projektu, který se snaží podporovat sportovní dokument. V současnosti jsme svědky nového fenoménu doby a to vzniku krátkých videí, které jsou institucemi, ale i jedinci publikovány na sociálních sítí. Jejich obsah je mnohdy hodnotný a jeho autor stojí o další publikaci a šíření.
Jestliže váš klub nebo svaz publikuje snímky, které stojí za zhlédnutí pošlete je Festivalu SPORTfilm (Soutěžní snímek pro potřeby poroty, pro veřejné promítání a pro archivní účely festivalu SPORTFILM Liberec, zašlete ve formátu *mov, *mp4 cestou www.uschovna.cz na v.   bohac@lb-sto.cz   , nebo na opatrny@cuscz.cz).
Pro přihlášení snímku je nutné vyplnit krátkou on-line přihlášku na https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf1e-rQ5OxxTp8Qym0FoZoQgUuHaPM8FdruiRjbNG9OT8uP4g/viewform více informací se dozvíte na www.sportfilm.cz.
Ve spolupráci s Českou televizí se postaráme o jejich další propagaci. Přihlášené snímky budou zařazeny do festivalu a porota z nich vybere vítěze  a ocení je na slavnostním vyhlášení.
NOVÉ KATEGORIE pro rok 2017
1)Upoutávka na vysílání sportovní akce – upoutávka televizních společností, reklamních a PR agentur v maximální délce 60 vteřin zaměřená na propagaci vysílání sportovní akce, která byla prokazatelně prezentována v televizním vysílání, na konkrétní webové stránce nebo na sociálních sítích.
2) Prezentace sportovních a tělovýchovných aktivit – sestříhaný audiovizuální záznam jednorázové akce nebo dlouhodobé činnosti sportovní organizace, jednoty či klubu, jejíž podstatnou součástí jsou sportovní a tělovýchovné aktivity, popřípadě vyhlášení sportovních anket. Videozáznam musí být prokazatelně prezentován na konkrétní webové stránce nebo na sociálních sítích.
Budu rád pokud tuto informaci rozšíříte i na sdružené subjekty.
Pozn. Neziskové organizace jsou osvobozeny od poplatku.