Informace k financování projektu Sportuj s námi 2017

01.08.2017 13:09

Česká unie sportu poskytuje SK-TJ, kterým byla přislíbená dotace z tohoto programu následující informace:

Vyplácení finančních příspěvků pořadatelům akcí letošního projektu ČUS Sportuj s námi v současnosti zdržuje odkládané konečné rozhodnutí MŠMT o přidělení státní dotace na podporu projektu ČUS Sportuj s námi, zejména stanovení podmínek pro čerpání dotace ze strany pořadatelů. Podle těchto podmínek musí ČUS nastavit smlouvu o poskytnutí podpory jednotlivým pořadatelům.

Pokud ČUS do začátku září obdrží Rozhodnutí MŠMT, neprodleně začne přes Okresní sdružení ČUS administrovat smlouvy o poskytnutí příspěvku pořadatelům vybraných akcí, na základě kterých budou příspěvky vyplaceny. Přes Okresní sdružení ČUS budete dále informování o způsobu vyúčtování.

Vedení ČUS rozhodlo, že pokud do začátku září neobdrží Rozhodnutí z MŠMT s podmínkami čerpání z dotačního Programu X, začne ČUS na základě následně podepsaných smluv vyplácet pořadatelům uskutečněných akcí schválené finanční příspěvky z vlastních zdrojů ČUS. Nezapomeňte proto uschovávat veškeré nákladové doklady k akci pro následné vyúčtování. Všichni pořadatelé akcí projektu obdrží přidělenou a schválenou podporu. To ČUS všem garantuje.