Sportovní liga Základních škol 2017 – Poděkování

27.10.2017 11:22

Radám našich měst a obcí

dovolte nám představit Vám školní projekt České unie sportu a Asociace školních sportovních klubů s názvem Sportovní liga základních škol O pohár ministra školství (https://www.sportovniligazs.cz/). 

Právě skončený třetí ročník byl zatím nejzdařilejší. Do projektu se dobrovolně zapojují základní školy, jichž jsou obecní úřady zřizovatelem. Klíčovými osobami pro realizaci projektu jsou obětaví tělocvikáři a osvícení ředitelé základních škol, kteří děti k účasti do sportovních soutěží přihlásí. Sportovní soutěže v rámci sportovní ligy jsou na všech úrovních, za asistence klubů a činovníků ČUS a AŠSK, dobře organizované a pro děti tak velmi přitažlivé. Soutěže jsou ve věkových skupinách vypsány tak, aby co nejméně narušovaly školní výuku. Republiková finále jsou široce prezentována v regionálních i celostátních mediích, včetně veřejnoprávní televize a streamového internetového vysílání.

Pro vaši představu prezentaci letošního ročníku projektu jednoduše zhlédnete zde v elektronické knize kliknutím na odkaz https://www.sportovniligazs.cz/monitoring2017/.

Dovolte nám i touto formou poděkovat především tělocvikářům na školách, ale i ředitelům základních škol a pracovníkům zřizovatele, za podporu zapojování dětí do pohybových a zdraví prospěšných aktivit.