Usnesení Valné hromady Sdružení sportovců Mostecka, z.s.

26.04.2016 21:46

Delegáti Valné hromady Sdružení sportovců Mostecka, z.s. dne 25. dubna 2016 schválili, dle předloženého návrhu, Stanovy a název, Statut kontrolní komise a Směrnici členských příspěvků. Vše uvedené je v platnosti okamžikem schválení.


Na Valné hromadě byli zvolení (mandátní období 2016 - 2020) zástupci do orgánů Sdružení sportovců Mostecka, z.s.

Předseda (statutární zástupce): Vladimír PAPRANEC
člen Výboru (místopředseda): Petr VÁCLAVÍK
člen Výboru: Miloslav POLAN
člen Kontrolní komise (předseda): Lenka DVOŘÁKOVÁ
člen Kontrolní komise: Otakar HERTL
člen Kontrolní komise: Michal HANZLÍK

Poznámka:
Stanovy spolku nejsou rejstříkovým soudem schvalovány ani registrovány. Jsou pouze zakládány do sbírky listin a jsou podkladem pro zápis některých skutečností do spolkového rejstříku (např. název nejvyššího orgánu, statutární orgán, účel spolku apod.). Stanovy jsou tak dokumentem, který ke své platnosti a účinnosti vyžaduje pouze schválení příslušným orgánem spolku (zpravidla nejvyšším) a od okamžiku takového schválení (např. usnesení valné hromady) jsou stanovy platné a účinné a je třeba se jimi řídit (např. při volbě orgánů spolku).
Obdobně platí pro výkon funkce členů statutárních (i jiných) orgánů. Jejich zápis do rejstříku má pouze tzv. deklaratorní povahu. To znamená, že tento zápis pouze osvědčuje již vzniklou skutečnost. Jinak řečeno členům statutárních (i jiných) orgánů - předseda, členové výboru apod. vzniká funkce a oprávnění s ní spojená již okamžikem jejich zvolení.

Přílohy:
1. Soubor Usnesení -  ke stažení 
2. Stanovy - ke stažení
3. Statut kontrolní komise - ke stažení
4. Směrnice členských příspěvků - ke stažení