Charitativní sportovní projekt „Benefiční Radonický víceboj dvojic“

16.07.2019 11:13

Vážení sportovní přátelé,

Ing. Andrea Korunková předsedkyně sdruženého spolku, který je členem ČUS prostřednictvím Sdružení sportovců Mostecka (oddíl sdružený v SSK Litvínov), se na nás obrátila s prosbou o sdílení sportovní akce, která se pod názvem „Benefiční Radonický víceboj dvojic“ uskuteční v sobotu 3. 8. 2019 od 9,00 do cca 17,00 ve Sportcentru Radonice, Pavlova ulice 255, Radonice Praha, 250 73.

Bližší informace ZDE

V. Papranec, předseda OS a SCS ČUS Most

 

Původní zpráva:
Komu: Sportmost
Předmět: pro Vl. Papranec - sportovní akce info


Vážený pane, obracím se na Vás s prosbou o sdílení jedné sportovní akce, která se odehraje sice ve středočeském kraji, ale nás se těsně dotýká. Jedná se o charitativní sportovní projekt pod záštitou nadačního fondu Pečovatel.

Kromě toho, že se věnuji aktivně kynologické práci, jsem zároveň matkou těžce postižené dcery Antonie (12 let) se vzácným onemocněním (Rettův syndrom). Naše rodina využívá příspěvek NF Pečovatel, který přispívá na hrazení služeb asistence v rodinách s handicapovanými jedinci.

Nadace pořádá také různé akce, aby přilákala pozornost potenciálních dárců a také aby zvýšila povědomí o tomto tématu.

Jednou z těch akcí je Radonický víceboj a já si myslím, že by mohl oslovit některé z našich sportovců. Půjde o sobotu 3. srpna v Radonicích u Prahy a já s Toničkou budeme také přítomné :-)

Soutěžit se bude ve dvojicích (viz odkaz) mimojiné i v těchto disciplínách: ping pong, soft tenis, badmington ad. 

Věřím, že s propojením těchto aktivit a strávením společného času na sportovní akci se může vybudovat těsnější propojení mezi jednotlivými kluby a děkuji Vám předem za nasdílení této události dalším klubům. V případě potřeby moje tel.č. je 608445433.

Děkuji za pomoc, s pozdravem Andrea Korunková.

https://pecovatel.cz/akce/-sobota-3--8--od-9-00-do-17-00-hod?fbclid=IwAR16bVDC5U65g3esnPAiZ9sMCpOvixshVXJelhnVvtFXIuBgW9bZ_mSauRE

Ing. Andrea Korunková
www.chsbouvier.cz
www.zko-litvinov.cz
https://patrondeti.cz/pribeh/dvanactilete-tonicce-na-specialni-vozik