Další výzkum ČUS mezi kluby a jednotami

10.02.2020 14:29

Jaká jsou největší úskalí pro lidi, kteří se starají o chod sportovního klubu či tělovýchovné jednoty? Na jaké položky schází nejvíce peněz a co předsedové očekávají od nově vzniklé Národní sportovní agentury? K tomu všemu se mohou zástupci TJ/SK vyjádřit v rámci nového průzkumu, který iniciovala Česká unie sportu.

„Minulý on-line průzkum z roku 2018 se velmi osvědčil - na jeho základě začali mít novináři obrovský zájem o práci lidí, kteří se starají o chod sportovních klubů. I díky tomu se zlepšuje podpora sportu ze strany státu. Nyní potřebujeme nové údaje, abychom mohli data aktualizovat, porovnat výsledky a pokračovat v propagaci vaší činnosti, posilování podpory a společenského uznání,“ vysvětluje Jiří Uhlíř, manažer komunikace ČUS.

Jedná se o rychlé vyplnění on-line dotazníku s jednoduchými otázkami k činnosti klubu. Odkaz na něho je zde: https://forms.gle/FbGKJCzCbcbuySi96. Je však možné, že ho zástupci klubů našli už ve svém e-mailu od Okresních sdružení ČUS. „S výsledky průzkumu samozřejmě seznámíme naše členy i veřejnost. Prosíme o vyplnění dotazníku do konce února,“ dodává Jiří Uhlíř. 

Zdroj: Zpravodaj ČUS č.1/2020