Národní sportovní agentura zveřejnila Výzvu MŮJ KLUB 2021

21.09.2020 07:01

Výzva je zaměřena na podporu sportovních klubů, tělovýchovných a tělocvičných jednot, které se věnují sportování dětí a mládeže od 3 do 23 let. Lhůta pro podání žádostí je stanovena od 15. října do 9. listopadu 2020.

Aktualizaci údajů o evidovaných sportovcích je vhodné provést již nyní v systému Rejstřík sportovních organizací, sportovců, trenérů a sportovních zařízení (www.rejstriksportu.cz).

Funkcionalita podávání žádostí bude aktivována v novém prostředí Rejstříku sportu, který umožní přímé propojení evidovaných údajů o sportovní organizaci a sportovcích s žádostí o dotaci. Proto je nezbytné, aby veškeré evidované údaje v Rejstříku sportu odpovídaly skutečnosti.

Případné dotazy lze směřovat na email: dotace@agenturasport.cz nebo na tel.: +420 704 857 111.

Výzva MŮJ KLUB 2021 - ke stažení ZDE

Přílohy:

Plná moc k zastupování - ke stažení ZDE
Formulář k doložení vlastnické struktury - ke stažení ZDE

Pozn. Výzva MŮJ KLUB 2021 nově přináší mimo jiné také širší kategorizaci členů podle věkových skupin a podle rozsahu sportovních aktivit dětí (kategorie 1-6 dle Výzvy). Informační systém ČUS (IS ČUS - iscus.cz) je připraven na zadávání těchto kategorií (1-6) a následný export členů už i s rozdělením do jednotlivých kategorií. ČUS v současnosti usiluje o diskusi s NSA o možnosti hromadného zadávání jednotlivých kategorií do žádosti nebo v ideálním případě už v rámci nahrávání dat do Rejstříku sportu NSA.

V IS ČUS je už nyní k dispozici na kartě členové či v jednotlivých oddílech funkce „Export rejstřík“. Tato funkce umožňuje vytvoření souboru „csv“ v aktuálně požadované struktuře dat pro nahrání do Rejstříku sportu NSA.

Pracovnící SCS ČUS Most, jsou připraveni zdarma pomoci spolkům sdruženým ve SPORTMOSTU s vlastním (SK/TJ) zápisem do Rejstříku sportu (registrace atd.) a následně (až to bude možné) se zpracováním žádosti MŮJ KLUB 2021, která bude aktivována v novém prostředí Rejstříku sportu.
Pozn. Žádost je podávána prostřednictvím 
formuláře elektronické žádosti, který bude součástí Rejstříku sportu dle bodu 1.8. Výzvy MŮJ KLUB 2021, uveřejněného na internetové adrese www.rejstriksportu.cz.

Z informací NSA a ČUS zpracoval V.Papranec