Tomáš FRANTA - Nejlepší sportovec JUNIOR 2016

30.11.2016 23:37

Zaplněný konferenční sál Clarion Congress Hotelu v Ústí nad Labem se včera odpoledne stal dějištěm slavnostního vyhlášení výsledků čtenářské ankety Nejlepší sportovec junior 2016.

Moderátor Radek Šilhan postupně představil všechny nominované sportovce z Ústeckého kraje. Před jejich výkony klobouk dolů. Dekorování se ujali předsedové sdružení České unie sportu společně s partnery a pořadateli ankety, kterým patří velké poděkování za zdárný průběh 2. ročníku projektu.

Tleskali jsme nejlepším juniorským sportovcům roku 2016 

Nejvíce hlasů získal a absolutním vítězem se stal plavec Tomáš Franta z Chomutova, který tak potvrdil loňské vítězství a skvělou formu.

Hudební a taneční dárek sportovcům přivezla zpěvačka Kate Matl a její kolegyně.

Vítaným zpestřením slavnostního vyhlášení výsledků čtenářské ankety Nejlepší sportovec junior 2016, které včera proběhlo v konferenčním sále Clarion Congress Hotelu v Ústí nad Labem, bylo skvělé vystoupení Markéty Baranové a Martina Hucka z STK Gebert. Jejich latinskoamerickým tancům, které duo předvedlo ve dvou vstupech, aplaudoval zaplněný sál.

Fotogalerie ze slavnostního vyhlášení výsledků čtenářské ankety Nejlepší sportovec junior 2016 zde. Autor: Šeiner Daniel, FOTOATELIER KAMERA

Zdroj: Metropol, facebook: Nejlepší sportovec JUNIOR, web: nejlepsisportovecjunior.cz