Nejúspěšnější sportovec roku 2023 Mostecka - pozvánka a vstupenky ke stažení

01.02.2024 18:08

Vážení sportovní přátelé,

dovolujeme si Vás pozvat na vyhlášení ankety „Nejúspěšnější sportovec roku 2023“, které se uskuteční dne 8. 2. 2024 od 18:00 hodin v Městském divadle v Mostě.

Stále je naším společným cílem ocenění nejúspěšnějších sportovců, kteří náš okres reprezentují na domácí i zahraniční scéně, a to v mnoha vyhlašovaných kategoriích od mládeže až po veterány. Je nám ctí připomenout také slavné sportovní osobnosti a uvést je do síně slávy (cena Fr. Uhlíře). Uděleny budou i dvě zvláštní ceny: Sportovní hvězda České unie sportu a Cena diváků.

Hostem večera je zpěvačka Nikol Votrubová. Doprovodný program doplní také místní spolky. Celým večerem nás provede moderátor Radek Šilhan.

Česká unie sportu společně se společností Sport Action s.r.o. jsou pořadateli ankety, která se i díky všem partnerům opět vrací do našeho okresu. Významným regionálním parterem je Statutární město Most.

 

Oficiální vstupenku zdarma, kterou si můžete stáhnout ve verzi od 1ks až do 3 ks naleznete níže v tomto článku.

 

V 18:00 hod. bylo ukončeno hlasování pro sportovní veřejnost, které probíhalo zde: https://www.nejuspesnejsisportovecroku.cz/udalost/143 od 9. ledna 2024. 

 

Během zítřejšího dne provede odborná komise složená ze sportovních redaktorů, zástupců vyhlašovatele a pořadatelů ankety vyhodnocení s tím, že váha hlasu veřejnosti je 30% a váha hlasu odborné komise je 70%.

 

V následujících dnech budou telefonicky (sportovním redaktorem a zástupcem ČUS) kontaktováni všichni, kteří se v celkovém hodnocení umístili na pozicích, které jim zajistili osobní pozvánku na galavečer. To se týká i těch vyhlašovaných kategorií, o kterých rozhoduje odborná komise - trenér, trenérka, veterán, cena Fr. Uhlíře (síň slávy) a sportovní hvězda ČUS.

 

S úctou

Vladimír Papranec
Předseda OS a SCS ČUS Most

 

Vstupenky ke stažení: