Prestižní anketa Nejúspěšnější sportovec roku spěje do krajského finále

01.03.2019 10:09

Ústecký kraj /NOMINACE/ - Okresy v Ústeckém kraji znají své top sportovce za rok 2018, kteří se vyhlašují v rámci ankety Nejúspěšnější sportovec, kterou pořádají Krajská organizace ČUS Ústeckého kraje, agentura Sport action a Deníky v Ústeckém kraji.

Ilustrační foto | Foto: Deník/Miroslav Rada
Zdroj: https://mostecky.denik.cz/zpravy_region/prestizni-anketa-nejuspesnejsi-sportovec-roku-spee-do-krajskeho-finale-20190228.html

Prestižní anketa jde tak do svého krajského finále, které se uskuteční v pondělí 25. března v Severočeském divadle v Ústí nad Labem od 18 hodin.

Na výběru z nominací nejlepších sportovců všech sedmi okresů kraje se kromě odborné komise podílí i čtenáři Deníku, kteří hlasují pomocí vystřiženého kuponu z novin na adresu okresního Deníku. Čtenáři mají možnost hlasovat do 8. března.

Slavnostní večer v prostorách ústeckého divadla bude okořeněn přítomností těch nejlepších českých hvězd v individuálních i kolektivních sportech. Celá akce je koncipována jako společenská a součástí je tradiční doprovodný kulturní program.

SPORTOVEC ROKU: Vybíráme nejúspěšnější sportovce Ústeckého kraje za rok 2018

Zdroj: Mostecký Deník