Prezentace sportovních klubů a jejich výsledků v Mosteckých listech

07.11.2016 10:26

Stále platí možnosti prezentovat Váš klub a výsledky Vašich svěřenců v Mosteckých listech (jak v tištěné, tak v on-line verzi https://listy.mesto-most.cz/rubrika.asp?p2=901). Veškeré Vaše příspěvky, nejlépe i s několika fotografiemi, zasílejte Miroslavu Mertlovi z odd. vnějších vztahů na adresu Miroslav.Mertl@mesto-most.cz.

Stejně tak platí i možnost zadávat Vaše akce do KALENDÁŘE AKCÍ na webových stránkách města https://www.mesto-most.cz/vismo/kalendar-akci.asp
(Zadávání akcí online - Zaregistrujte se.; zadávání akcí bez registrace Vyplňte formulář.)

V prosincových Mosteckých listech, které vyjdou 15. 12. 2016 máte možnost v několika větách (4-5 vět) prezentovat to nejlepší, co se Vašemu klubu / oddílu / organizaci a Vašim svěřencům podařilo v roce 2016 a v jedné, dvou větách nastínit cíle a předpoklady pro rok 2017.
Uvedené zasílejte na adresu Miroslav.Mertl@mesto-most.cz nejpozději do 18. 11. 2016.

Vítány jsou též fotografie sportovců. Ohledně fotografií do Mosteckých listů je možné se obrátit na kolegu z odd. vnějších vztahů  Miroslava Mertla, který je v případě, že nemáte žádné fotografie z vlastních zdrojů, ochoten za Vámi přijet a sportovce do ML vyfotit (tel.: 724001829).

Marta Dorňáková
referentka oddělení kultury a sportu
odbor školství, kultury a sportu