Tipsport Sportuj s námi 2022 - proces administrace smluv a proplacení finančních příspěvků

20.06.2022 07:59

Vážení sportovní přátelé,

VV ČUS na svém červnovém jednání schválil výši finančního příspěvku pro pořadatele zařazených akcí v rámci projektu Tipsport Sportuj s námi. Celková finanční podpora pro pořadatele zařazených akcí je 5,5 mil Kč. Díky získaným partnerským zdrojům došlo k navýšení finančních příspěvků na jednotlivé akce oproti předcházejícím rokům.

Proces administrace smluv a proplacení finančních příspěvků bude následující:

1. SPORTMOST informuje pořadatele zařazených akcí o výši finančního příspěvku, způsobu administrace smluv a proplacení finančního příspěvku. 

2. Pořadatel před konáním akce zašle propozice nebo leták akce, který bude zveřejněn na webu SPORTMOSTU. 
Pozn. Na propozicích či letáku bude zveřejněno logo projektu Tipsport Sportuj s námi.

3. Pořadatel si na SPORTMOSTU vyzvedne (nebo mu budou dovezeny) bannery, které umístí v prostorách akce a které nafotí a spolu se záběry účastníků akce zašle e-mailem na adresu sportmost@centrum.cz cca 5-7 fotografií.

4. Účetní SPORTMOSTU připraví smlouvu o poskytnutí finančních příspěvků a vyzve statutárního zástupce pořadatele k podpisu smlouvy, která pak bude odeslána na ČUS. 

5. Následně bude finanční příspěvek poukázán ze strany ČUS na účet pořadatele a podepsaná smlouva (1 vyhotovení) odeslána zpět na SPORTMOST, kde si ji statutární zástupce pořadatele vyzvedne. 

Za SPORTMOST V.Papranec, předseda