Výzva sportovním klubům – slavnostní průvod a herní zóna Mostecká slavnost 2018

28.06.2018 11:30

Vážení,

rádi bychom Vás pozvali k aktivní účasti na Mostecké slavnosti, která se letos bude konat v sobotu 8. září.

V prvé řadě bychom Vás chtěli požádat o účast v tradičním průvodu od magistrátu. Ukažme ostatním městům, že Most je právem městem sportu s pestrou škálou tělovýchovných klubů. Předpokládaný sraz je ve 12 hodin na náměstí, odkud se vydá ve 12:30 ke kostelu. Zde si pak můžete užít hudební kapely nejrůznějších žánrů (viz plakát v příloze) a vyzkoušet doprovodný program.

Stejně tak bychom Vás rádi vyzvali k účasti v tzv. herní zóně kolem rybníčka. Jen doplním, že se jedná o klidovou zónu určenou nejen pro děti (stezka SVČ a Junáka), ale i pro dospělé. Sportovní kluby a oddíly mají možnost představit svou činnost a mimo jiné i získat nové sportovce. Zóna by měla fungovat zhruba od 14 do 18 hodin. Příjezd a odjezd ale není striktně stanoven, neboť se k místu bude opět zajíždět přes trávník na samém začátku Kostelní ulice (tj. bez nutnosti vyhnout se hlavnímu dění kolem kostela).

V případě Vašeho zájmu mě kontaktujte na této emailové adrese do 31. srpna 2018. V případě účasti v průvodu zkuste prosím alespoň rámcově určit počet osob za Váš klub. V případě herní zóny prosíme o požadavek na velikost prostoru a potřebu elektřiny. Ve výjimečných případech můžeme poskytnout stůl či lavici.

Detailní informace poskytneme všem přihlášeným na začátku září, případně na požádání. Jelikož se jedná o hlavní městskou slavnost, budeme moc rádi, pokud si ji užijete s námi.


S přátelským pozdravem

Ivana Šmídová
referentka (sportovní činnosti)
odbor školství, kultury a sportu

Statutární město Most, Radniční 1/2, 434 69 Most
Tel.: +420 476 448 489

500letkostel_125 | www.mesto-most.cz | Ivana.Smidova@mesto-most.cz