Zveřejněny dotační programy Ústeckého kraje 2021 - Sport 2021/2 a Volný čas 2021

23.06.2021 16:59

Na webových stránkách Ústeckého kraje, byly zveřejněny dotační progarmy pro rok 2021:

Sport 2021/2

Body podpory:
  1. Pořádání sportovních akcí dětí a mládeže mezinárodního, republikového a regionálního významu v Ústeckém kraji.
  2. Sportovní soustředění pro děti a mládež.
  3. Reprezentace dětí a mládeže Ústeckého kraje na sportovních akcích v ČR a zahraničí – účast na soutěžích (nezahrnuje náklady na pravidelnou přípravu).
  4. Materiálně technické vybavení sportovních organizací se zaměřením na děti a mládež.
  5. Sportovní činnost a aktivity handicapovaných.
Pozn. "Projekt" může být zaměřen maximálně na 2 body podpory zároveň (v případě více žádostí od multifunkčních TJ, klubů max. 1 bod podpory)

 

Bližší informace k programu Sport 2021/2 naleznete ZDE

 

Volný čas 2021

Body podpory:
  1. Nabídka pravidelných volnočasových aktivit pro děti a mládež – dlouhodobá, pravidelnáčinnost zaměřená na určitou aktivitu (hudební kroužek, výtvarný kroužek, tanečníkroužek, kroužek pohybových aktivit apod.), probíhajících minimálně po dobu jednohopololetí, frekvence konání minimálně 1x za dva týdny.
  2. Zajištění účelného trávení volného času v době hlavních letních prázdnin – příměstskétábory zaměřené na určité aktivity, pobytové tábory, pravidelná setkávání po dobu hlavních letních prázdnin apod., v minimálním trvání 5 dnů.
  3. Propagace účelného trávení volného času dětí a mládeže – formou jednorázových akcípro děti a mládež (pořádání soutěží, ukázek vhodného trávení volného času apod.)
Pozn.  Dotační program je určen výhradně pro cílovou skupinu dětí a mládeže do 26 let a na přímou práci s ní! Jedná se výhradně o mimoškolní činnost dětí a mládeže z Ústeckého kraje.
 
Bližší informace k programu Volný čas 2021 naleznete ZDE
 
Žádosti budou přijímány v době od 23. července 2021 do 9. srpna 2021 (při podávání žádosti je rozhodující datum razítka pošty, v případě osobního doručení razítka podatelny Krajského úřadu Ústeckého kraje).
 
Zdroj: Ústecký kraj